Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Τουρισμός για όλους - Κοινωνικός τουρισμός 2020: Αποτελέσματα, ενστάσεις

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός 2020:  Οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων - ωφελουμένων και παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και αποκλειομένων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021 αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ
Οι δικαιούχοι και πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Τρίτη 21 Ιουλίου και ώρα 08:00 μέχρι και την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 15:00.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΔΩ

Τουρισμός για όλους: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο tourism4all.gov.gr
Αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»: Στο tourism4all.gov.gr αναμένεται να ανακοινωθούντα αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του  Υπουργείου Τουρισμού . Τι πρέπει να ξέρετε για τις ενστάσεις.
Άμεσα αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα.  Πιο συγκεκριμένα δεν είναι απίθανο να ανακοινωθούν ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

Οι αιτήσεις έφθασαν τις 424.031 για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού . Το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων-Ωφελουμένων και ο προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων θα αναρτηθούν στον ιστότοπο mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου