Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Ποιούς αφορούν οι θέσεις εργασίας ΠΕ ΥΕ με προκήρυξη ΟΑΕΔ

Προσλήψεις με προκήρυξη που αφορούν στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα (50) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ο ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ αυτής.

Οι υπάλληλοι του κλάδου Διοικητικού Προξενικού υπηρετούν στις υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών στο εσωτερικό, καθώς και στις διπλωματικές και προξενικές Αρχές (σύμφωνα με την περ. α της παρ. 3 του άρθρου 339 του ν. 4781/2021, η αδικαιολόγητη άρνηση μετάβασης στη θέση τοποθέτησης συνιστά λόγο οριστικής παύσης από την Υπηρεσία).

Ασκούν, μετά από ανάθεση, μορφωτικά καθήκοντα, καθώς και όλα τα καθήκοντα διοικητικής, προξενικής και γραμματειακής φύσης που ανάγονται στη λειτουργία της Αρχής όπου υπηρετούν, όπως, μεταξύ άλλων, χρήση και επεξεργασία κειμένου σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, αρχειοθέτηση, καθώς, επίσης, και τα κάθε είδους καθήκοντα που σχετίζονται με τη λειτουργία της Αρχής και την εξυπηρέτηση του κοινού, σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊσταμένου τους. 

ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (κωδ. 501)

Οι υπάλληλοι του κλάδου Διοικητικής και Λογιστικής Υποστήριξης υπηρετούν στις υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών στο εσωτερικό, καθώς και στις διπλωματικές και προξενικές Αρχές (σύμφωνα με την περ. α της παρ. 3 του άρθρου 339 του ν. 4781/2021, η αδικαιολόγητη άρνηση μετάβασης στη θέση τοποθέτησης συνιστά λόγο οριστικής παύσης από την Υπηρεσία).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου